Sista nyhetsbrevet innan sommaren

Sommaraktiviteter för barn och ungdomar
Vi ordnar olika aktiviteter för barn och ungdomar under v 25-28 med start 16 juni. Det blir allt från lekar, tävlingar, volleyboll, fotboll, konst m m. Alla från 7 år – 17 år är välkomna! Vi har lagt ut programmet på vår hemsida  http://www.lugnetkyrkan.se/sommar/. Det finns även ett program med alla aktiviteter i kommunen på falun.se/bästasommaren.

Tonårslägret 2-5 juli
Va roligt det ska bli med läger! Eftersom det är totalt ca 40 anmälda ungdomar på tonårslägret så har vi nu tagit beslutet att göra om de två lägren till ett. Vi kör torsdag kl 15 till söndag kl 12 istället för både högstadiet och gymnasiet (en dag längre). Vi ledare ser fram emot ett fantastiskt läger!

Tältresning på Dalagården
Måndag 22 juni kl 17.00 ska tältet resas på Dalagården där vi har kommer att ha våra samlingar på JC läger, tonårsläger och på församlingshelgen. Det vore toppen om det är många som har möjlighet att komma ut och hjälpa till.  Ni får gärna komma dit redan från kl 15.00.

Händer i Lugnetkyrkan…

Söndag 28 juni
18.00 Gudstjänst. Endast livestreaming: https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live.

Söndagar i juli
Varje söndag i juli kl 18 sänder vi 30-35 minuters inspelad sommargudstjänst via vår Youtubekanal. https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live. Gudstjänsten kommer även att vara möjlig att se i efterhand.

Söndagar i augusti
De tre första söndagarna i augusti kl 18 firar vi gudstjänst som kommer att livesändas. https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live.

Söndag 23 augusti
10.15-10.55 Bön inför gudstjänsten
11.00 Uppstartsgudstjänst! Ev bibelutdelning för de som gick ut åk 2 i våras. Full fart startar förhoppningsvis för terminen!

Övrigt…

För alla mindre grupper som samlas gäller:
– Vi möts utomhus eller på nätet.
– Alla i riskgrupperna ska stanna hemma.
– Alla över 70 år ska stanna hemma.
– Alla med symptom som feber, hosta, andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk ska stanna hemma. Ni som har blivit friska efter sådana besvär ska vänta minst 48 timmar innan ni deltar i verksamheten.
– Ingen handhälsar eller kramar någon annan.
– Allt vi gör är frivilligt och ingen ska på något sätt känna press att delta i en aktivitet.

Media
Söndagarnas predikningar finns att lyssna och se på:
Lugnetkyrkan.se/media
https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/videos

Länk för livestreaming av söndagens gudstjänst på Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live.
Om du inte har länken så kan du söka på live@lugnetkyrkan.se i Youtube. Du kan även prenumerera på kanalen så dyker det automatiskt upp en påminnelse när vi går live på Gudstjänsten.

______________

GLAD SOMMAR!🌻
Detta är det sista nyhetsbrevet inför sommaren!  Vi önskar er alla en skön och välsignad sommar!

// Pastorsteamet

|  Kategori: Nyheter