Äktenskapskurs

Äktenskaps kursen head

Äktenskapskurs – för friskvård i äktenskapet!
Bygg tillsammans en bestående grund för livet. Kursen riktar sig till par i alla åldrar som vill satsa på friskvård i sitt äktenskap.

Kursstart: 6 februari 2018
Torsdagar kl. 18.30 – 21.00

Under sju tisdagskvällar vill vi ge er som par praktiska verktyg för att bygga en stark och sund relation, med livslångt perspektiv. Kursinnehåll: middag, undervisning och enkla uppgifter som man gör tillsammans som par.

Varje kväll börjar med ”middag för två”, då ni som par får möjlighet att landa innan föreläsningen börjar. Den här stunden är en minst lika betydelsefull del av kursen.

Vi använder oss av ett engelskt material som vi ser på DVD som är översatt till svenska. Det hela sker i en skön atmosfär, med egen samtalstid. Det förekommer inga grupparbeten och ingen behöver redovisa något om sin relation eller vilka frågor man arbetar med.

Ämnen som tas upp:
Att bygga en säker grund
Konsten att kommunicera
Lösa konflikter
Förlåtelsens kraft
Familjens betydelse – tidigare och nuvarande
Bra sex
Aktiv kärlek

Kursen anordnas av Lugnetkyrkan och hålls av Jens och Monica Boström tillsammans med Roger och Rebecca Hiding, i samarbete med Bilda.

Kursen kostar 850 kronor per par och inkluderar både mat och kurslitteratur.

För information och anmälan: info@lugnetkyrkan.se