Nyhetsbrev v 41

“Står det inte skrivet: ‘Mitt hus skall kallas ett bönehus för alla folk’?”
Vi har i helgen haft besök av Henrik Steen, som predikade över denna vers från Mark 11:17. Henrik Steen var tidigare vår utsände missionär i Turkiet. Predikan om att vara ett bönens hus för alla folk, en plats där vi tillsammans möter och tillber Gud, följdes av en nattvardsstund där vi prisade Gud på olika språk.
På eftermiddagen hade vi också glädjen att ha medlems kurs med 6 personer från 5 olika nationaliteter. Vi är glada över att få växa tillsammans på detta sätt och få bli ännu mer av en kropp, “över gränser av nationalitet, språk och ålder”.

OBS!  Following & Fishing är inställt!
På grund av att vi inte har fått in några anmälningar har vi tagit ett beslut att vi behöver ställa in kursen.

Händer i Lugnetkyrkan…

Onsdag 11 oktober
13.00 Middagsbön
17.30 Barnkörerna Skratt och Bubbel
18.00 Friends (åk 4-7)

Fredag 13 oktober
09.00-11.30 Öppen förskola
20.00 Passion

Lördag 14 oktober
10.00-12.00 SvensKafé

Söndag 15 oktober
10.15 Bön
11.00 Gudstjänst. Installation av ny sjukhuspastor, Joachim Elsander, LGC sjunger.
18.00 Tillbedjan och bön

Onsdag 18 oktober
13.00 Middagsbön
17.30 Barnkörerna Skratt och Bubbel
18.00 Friends (åk 4-7) – Information om Pappa Panov
Alla barn som går i åk 4-7 är välkomna att vara med och sätta upp musikalen Pappa panov under hösten. Vi ses i Studion för mer information!

Pappa Panov Infoträff 2017 ver II.jpg

19.00 Lovsångs, undervisning och förbönskväll.

På  gång i Lugnetkyrkan

Söndag 22 oktober
13.00 Föräldraforum för dig som har barn och ungdomar i Lugnetkyrkans verksamhet.

Föräldraforum.png

Lördag 28 oktober
17-20 JC lördag i Lugnetkyrkan för åk 3-6. “Bakauktion”

Minibibelskola  i Lugnetkyrkan: Konsten att höra Guds röst
16-18 nov Satsa 2,5 dag på en minibibelskola i Lugnetkyrkan.  Vill du lära dig att känna igen Guds röst tydligare och mer konsekvent. Du får genuin bibelundervisning, praktiska verktyg och bra vägledning. Lärare är Kim och Johan Brynte, Anneli Martinsson, Holger Schmidt och Rick Hayes från Skottland. Mer info: www.lugnetkyrkan.se
Anmäl dig på: event.newwine.se

Söndagarnas predikningar finns nu att lyssna och se på:
Lugnetkyrkan.se/media

Höststädning på Dalagården!
Inbjudan till arbetsdagar på Dalagården.
Datum: 13/10-14/10
Tid: Från kl 17.00 på fredag till lördag ca 17.00.
Plats: Dalagården

Ta vara på detta tillfälle att både träffa trevliga människor och få möjligheten att göra stor nytta på Dalagården. Om man inte har möjlighet att vara med båda dagarna går det utmärkt att komma en av dagarna. Vi kommer även göra vår höststädning inomhus i samtliga hus och här är det bl.a. dammsugning, damning och fönsterputs som ska göras. Om vi hinner klart inne finns det även en del utesysslor som man kan jobba med. Dalagården bjuder på mat och boende för alla som kommer. Anmälan senast 10/10 till info@dalagarden.se.
/Daniel Rosén, Dalagården

Falun Outreach
Fredagar 15.45-17.45 samt lördagar 11.00-13.00.
Samlingsplats: Ungdomsvåningen i Centrumkyrkan

PMU second hand
Besök gärna PMU- second hand butiken på Ingarvet.
Öppet tisdagar 14.00-18.00 och lördagar 10.00-14.00.

Guds välsignelse!
//Expeditionen, Lugnetkyrkan