Nyhetsbrev v 34

Nu är vi igång igen! Efter en lång sommar är det snart full fart och som ni märker drar vi nu igång en hel del av vår verksamhet, men allt sker på ett corona-anpassat sätt där vi tar hänsyn till de regler som gäller.

Händer i Lugnetkyrkan…

Söndag 23 augusti 
Söndag 23 augusti firar vi tre gudstjänster på plats i Lugnetkyrkan kl 11.00, 13.00 och 18.00. Kyrkfika kommer att serveras efter gudstjänsterna kl 11 och 13. Obligatorisk anmälan till varje gudstjänst. Max 45 personer / gudstjänst.
Anmäl via formuläret https://forms.gle/F9Jo1CyuR6EenDeb6

Gudstjänsten kl 11.00 kommer även att livestreamas. https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live

Full fart startar upp igen parallellt med gudstjänsten kl 11.00.
Vi håller till i gamla delen. Barnen går in i sidoentrén och ni hämtar barnen via sidoentrén när gudstjänsten är slut. Obligatorisk anmälan. Max 50 personer / söndag.
Anmäl via formuläret https://forms.gle/F9Jo1CyuR6EenDeb6

Behöver ni föräldrar vara tillsammans med barnen är vi tacksamma om max en förälder/familj är med så att alla barn får plats.

Gudstjänsterna framöver
Vi arbetar på att kunna genomföra gudstjänster på plats även söndagarna framöver. Full fart kommer att ha sin samling kl 11.00. Det kommer att vara obligatorisk anmälan till varje gudstjänst. Men vi återkommer med mer information och anmälan.

Fredag 28 augusti
09.00-11.30 Uppstart för Öppna förskolan!! Sångsamling kl 10.00 och därefter fika!
Vi är noga med att följa riktlinjerna. Vi håller avstånd och vi kommer inte om man har förkylningssymptom. Men alla som är friska är varmt välkomna!!

Uppstart för barngrupperna v 36
Vi arbetar även på att få igång övriga barngrupper igen under vecka 36. Vi följer riktlinjerna att inte samla fler än 50 personer och vi är noga med att man inte kommer om man har förkylningssymptom och vi försöker hålla avstånd. Mer information kommer men har du frågor hör av dig till Gabriella, gabriella@lugnetkyrkan.se

Ungdomsarbetet under hösten
Den 28 -29 augusti är vi med som partner till Ära20 (se ära20.se). Det betyder att du som ungdom kan anmäla dig (https://forms.gle/srGt96hEdoUEd1PJ9) och vara med på Ära20 här i Lugnetkyrkan! Festivalen kommer att sändas live till oss. Kostnad 300 kr / deltagare inkl mat på lördagen.

Veckan efter kommer vi dra igång ungdomssamlingarna för terminen. Vi fortsätter som vi avslutade våren med att köra högstadieungdomar torsdagar kl. 19-22 och gymnasieungdomar fredagar kl. 19-22.

Ungdomsalpha kommer att starta för dig som ska börja 8:an / är 14 år, om du är intresserad och vill ha mer information hör av dig till david@lugnetkyrkan.se. Infoträffen är den 10 sep kl 17.30 i Lugnetkyrkan.

På gång…

Retreat på Dalagården 24-26 september
Välkomna på 48 h retreat på Dalagården! Anmäl dig till Magnus Davidsson.

Övrigt…

För alla grupper som samlas gäller:
– Alla med symptom som feber, hosta, andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk ska stanna hemma. Ni som har blivit friska efter sådana besvär ska vänta minst 48 timmar innan ni deltar i verksamheten.
– Ingen handhälsar eller kramar någon annan.
– Alla i riskgrupperna rekommenderas att stanna hemma om det inte är en samling som är riktad till riskgrupp.
– Alla över 70 år rekommenderas att stanna hemma om det inte är en samling som är riktad till 70+.
– Allt vi gör är frivilligt och ingen ska på något sätt känna press att delta i en aktivitet.

Media
Söndagarnas predikningar finns att lyssna och se på:
https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/videos

Länk för livestreaming av söndagens gudstjänst på Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live.
Om du inte har länken så kan du söka på live@lugnetkyrkan.se i Youtube. Du kan även prenumerera på kanalen så dyker det automatiskt upp en påminnelse när vi går live på Gudstjänsten.

______________
//Guds välsignelse
Pastorsteamet

|  Kategori: Nyheter