Nyhetsbrev v 26

Nyhetsbrev

Vi är tacksamma för midsommarhelgen med väldigt bra undervisning, lovsång, tillbedjan, fint väder och god mat. Vi har fått många goda rapporter av människor som blev helade, fick ta emot den helige ande och som tog ett beslut att följa Jesus. Vi är tacksamma till Tim Meathrel och Neil Shepherd som delade Guds ord utifrån temat Älskad Utrustad Sänd.
Vi hade också glädjen att döpa tre personer in i Kristus innan söndagens gudstjänst på badplatsen.

Församlingshelg 7-9 september – Tema “Här för att tjäna”!
Den 7-9 september är det dags för årets församlingshelg med temat “Här för att tjäna”. Vi ser fram emot en helg med mycket gemenskap, god mat och tid i lovsång och bön. Vi vill även fokusera på att praktiskt tjäna varandra och vår stad under denna helg. Vi kommer under lördagen att ägna eftermiddagen åt att tjäna på olika sätt. Tex tvätta bilar, städa en park, klippa hår m m. Kom med dina idéer var eller vad vi skulle kunna tjäna. Kanske du vill ha hjälp med något eller ser ett behov i vår stad. E-posta till info@lugnetkyrkan.se.

Anmälan till församlingshelgen gör du senast 2 september via länken https://docs.google.com/document/d/1QeB4_PYFDK_VwfBBegwg0_Pjv7BqcDOUV25nN1lTnlU/edit?usp=sharing eller e-post till info@lugnetkyrkan.se.

Händer i Lugnetkyrkan…

Onsdag 27 juni
14.00-18.00 Summer hang med teambuilding.

Fredag 29 juni
19.00-22.00 Summer hang med fredagshäng.

Söndag 1 juli
15.00-17.30 Summer hang med sport.
18.00 Sommargudstjänst. Jeff och Regina Lyon. Kyrkfika.

Sommarens läger

JC Läger 28 juni – 1 juli. “SuperHero”!
Tonårsläger 4 juli – 8 juli. “Born a Hero”!
Gemenskapsvecka på Dalagården 9 – 13 juli 2018
Var gärna med och be för sommarens läger!

Sommarhäng för alla födda -04 och uppåt
I sommar kommer Luke Waldon att ha hand om sommarhäng i olika former några onsdagar, fredagar och söndagar. Kom och häng med på gemenskap, insatser, sport, häng och annat kul!

Media
Vi tar paus i streamingen på Youtube i sommar. Men vi bandar predikan och lägger ut den som en vanlig ljudfil som finns att tillgå via hemsidan som vanligt. Söndagarnas predikningar finns därmed att lyssna på: Lugnetkyrkan.se/media

Lördag 11 augusti
10.00-12.00 Svenskafé uppstart

Torsdag 23 augusti
18.30-21.00 Välkomna till höstens ledarupptakt. Ta med dig alla ledare och kom!

Söndag 26 augusti
11.00 Uppstartsgudstjänst och Full fart Vi startar upp hösten med en uppstartsgudstjänst. Detta är också den söndag då vi går tillbaka till vår vanliga tid kl 11.00

Bönevecka
V 35 (27-31 aug) är det bönevecka .Separat schema med tider för samlingar,  bönepromenader m m kommer närmare.

Alphakurs Höst 2018
Kursstart 13 september. Anmälan skickas till alpha@lugnetkyrkan.se.

Ungdomsalpha 18/19
I höst kör vi igång en ny ungdomsalphakurs för dig som är 14 år eller går i åk 8. Ta med en förälder och kom på informationsträff Torsdag den 6 sep kl 17.30!
Ett toppensätt att under ett år utforska grunderna i kristen tro tillsammans med andra och så mycket skoj såklart!

PMU second hand
Besök gärna PMU- second hand butiken på Ingarvet.

Detta är det sista nyhetsbrevet innan sommaren. Vi återkommer under v 33. Vi önskar er alla en välsignad och skön sommar!

//Expeditionen, Lugnetkyrkan

|  Kategori: Nyheter