Nyhetsbrev v 25

Församlingshelg 7-9 september – Tema “Här för att tjäna”!
Den 7-9 september är det dags för årets församlingshelg med temat “Här för att tjäna”. Vi ser fram emot en helg med mycket gemenskap, god mat och tid i lovsång och bön. Vi vill även fokusera på att praktiskt tjäna varandra och vår stad under denna helg. Vi kommer därför att ägna lördag eftermiddag åt att tjäna på olika sätt. Tex tvätta bilar, städa en park, klippa hår m m. Kom jättegärna med dina idéer var eller vad vi skulle kunna tjäna. Kanske du vill ha hjälp med något eller ser ett behov i vår stad. E-posta till info@lugnetkyrkan.se .

Anmälan till församlingshelgen gör du också till info@lugnetkyrkan.se senast 2 september!

MIDSOMMARKONFERENS DALAGÅRDEN 21 – 24 JUNI.
                               TEMA: ÄLSKAD – UTRUSTAD – SÄND
                                    Info: www.dalagarden.se
BARNMÖTEN –  LOVSÅNG – UNGDOMSKONFERENS –  SÅNG & DANS –  KONSERT

TORSDAG 19.00 Kvällsmöte. Tim Meathrel.
Tim Meathrel arbetar som kyrkoherde i Emmanuel Church Nothwood i London. Han brinner för Guds ord och Ande och längtar efter att människor ska förstå sin identitet som Guds älskade barn och se sig som utrustade för att sprida Guds Rike i vardagen.

FREDAG – MIDSOMMARAFTON
11.00  Tim Meathrel
13.00  Midsommarlunch
15.00  Midsommarfirande –  firar vi midsommar på traditionellt sätt där vi sjunger och dansar runt midsommarstången tillsammans
17.00  Middag
19.00  Kvällsmöte Tim Meathrel Nattmöte
22.00  Nattmöte

LÖRDAG – MIDSOMMARDAGEN
11.00   Gudstjänst Tim Meathrel
13.00   Lunch
13.30   Pastorslunch
15.00   Familjegudstjänst
17.00   Middag
19.00   Kvällsmöte Tim Meathrel
22.00   Konsert David Nilsson band

SÖNDAG
10.30  Dop på Dalagården – Vi har några i församlingen som kommer att döpas. Kom och var med!
11.00  Gudstjänst Tim Meathrel
13.00  Lunch

Varmt välkommen att vara med!

Händer i Lugnetkyrkan…

Sommarens Läger
JC Läger 28 juni – 1 juli. Tema SuperHero!
Tonårsläger 4 juli – 8 juli  – Anmälan absolut senast 24 juni på www.dalagarden.se.

Vill du ha mer information om sommarens barn/ungdoms läger kontakta David eller Gabriella.

Gemenskapsvecka på Dalagården 9 – 13 juli 2018
Dagsprogram: Frukost, Inför ordet, Lunch, Inför ordet, Kvällsmat, Kvällsgemenskap mycket sång o musik. Ta med ditt instrument.

Priset för dessa dagar är 1400 kr. Sänd gärna in avgiften på bg 470-4052 el swish 1235896659.
Vill du veta mer om veckan eller anmäla dig Ring Tord Berbres tel. 070-3977013

Sommarhäng för alla födda -04 och uppåt
I sommar kommer Luke Waldon att ha hand om sommarhäng i olika former några onsdagar, fredagar och söndagar. Kom och häng med på gemenskap, insatser, sport, häng och annat kul!

Media
Vi tar paus i streamingen på Youtube i sommar. Men vi bandar predikan och lägger ut den som en vanlig ljudfil som finns att tillgå via hemsidan som vanligt. Söndagarnas predikningar finns därmed att lyssna på:
Lugnetkyrkan.se/media

Ledarupptakt
Torsdag den 23 augusti kl 18.30 är höstens ledarupptakt. Ta med dig alla ledare och kom!

Uppstartsgudstjänst
Den 26 augusti kl 11.00 startar vi upp hösten med en uppstartsgudstjänst. Detta är också den söndag då vi går tillbaka till vår vanliga tid kl 11.00.

Bönevecka
V 35 (27-31 aug) är det bönevecka. Se separat schema för samlingar, bönepromenader mm.

Alphakurs Höst 2018
Kursstart 13 september.

Ungdomsalpha 18/19
I höst kör vi igång en ny ungdomsalphakurs för dig som är 14 år eller går i åk 8. Ta med en förälder och kom på informationsträff Torsdag den 6 sep kl 17.30! Ett toppensätt att under ett år utforska grunderna i kristen tro tillsammans med andra och så mycket skoj såklart!

PMU second hand
Besök gärna PMU- second hand butiken på Ingarvet.

//Expeditionen, Lugnetkyrkan

|  Kategori: Nyheter