Nyhetsbrev v 18

Nyhetsbrev

När lärjungarna gick upp till den övre salen efter Jesu himmelsfärd satte de sig och väntade i bön på den hjälpare som Jesus lovat dem, den hjälpare som sedan kom 10 dagar senare på pingstdagen och som vi nu får leva tillsammans med.
Som ett led i att fördjupa årets mål om bön och Andens ledning bjuder vi nu in till bönepromenader 10-19 maj som avslutas med pingstdagsgudstjänsten den 20 maj. Varje dag är det planerat för tre olika promenader så kom och var med, skriv upp dig på en eller flera promenader och betjäna vår stad med bön!

Händer i Lugnetkyrkan…

Onsdag 2 maj
13.00 Middagsbön
17.30 Barnkörerna Skratt och Bubbel.
18.00 Kören HOPE

Fredag 4 maj
9.00-11.30 Öppen förskola
19.00 Passion

24 h smaka på retreat på Dalagården 4-5 maj
Syfte: få tid till stillhet, vila och reflektion. Få tid och hjälp att läs Guds ord, få tid till bön på olika sätt bla tidebön. För anmälda.

Lördag 5 maj
10.00-12.00 SvensKafé.
17.00-20.00 JC lördag åk 3-6. “Mexikansk afton”. 30 kr för maten.

Söndag 6 maj
10.15 Bön inför gudstjänsten
11.00 Gudstjänst. Anton Carlsson.
18.00 Bön och tillbedjan

På  gång i Lugnetkyrkan

Lördag 12 maj
ALIVE – Be Brave
Lördagen den 12 maj är succén tillbaka 19.00 – 00.00 bjuder våra ungdomar Faluns ungdomar på en hejdundrande festival med aktiviteter, show, livescen, kafé och praisekonsert under namnet ALIVE!
I år har vi temat Be Brave. Bjud in ungdomar runt omkring dig och om du vill hjälpa till är du otroligt välkommen att höra av dig till Einar Ingemarsson eller David Lindé.

Söndagarnas predikningar finns nu att lyssna och se på:
Lugnetkyrkan.se/media

Länk för livestreaming av söndagens gudstjänst på Youtube
Nu kan du streama söndagens gudstjänst direkt via: http://www.youtube.com/channel/UCeUQL99PPGikeLiBwK60vwg/live
Om du inte har länken så kan du söka på live@lugnetkyrkan.se i Youtube. Du kan även prenumerera på kanalen så dyker det automatiskt upp en påminnelse när vi går live på Gudstjänsten.

PMU second hand
Besök gärna PMU- second hand butiken på Ingarvet.
Öppet tisdagar 14.00-18.00 och lördagar 10.00-14.00.

//Expeditionen, Lugnetkyrkan

|  Kategori: Nyheter