Full fart

Söndagar 11.00 – 12.45

”Full fart” är namnet på Lugnetkyrkans söndagsskola vilken är barnens egen gudstjänst.

Varje söndag samlas mellan 60 och 80 barn på Full fart som riktar sig till barn mellan 4 och 12 år. De barn som är mellan 3 år och 4 år får gärna vara med inne på Full fart samlingen om du som förälder följer med. De barn som är 3 år och under är välkomna att vara tillsammans med föräldern i något av våra lekrum där det finns möjlighet att leka och umgås. När barnen kommer till kyrkan följer de med de vuxna in till gudstjänsten i kyrksalen en stund innan de går iväg till sin egen samling ihop med sina ledare. En del av tiden på Full fart är alla barn samlade tillsammans och en del av tiden är de indelade i grupper efter ålder.

På den inledande storsamlingen sjunger vi vår Full Fart-sång, gratulerar dem som fyllt år och presenterar dagens tema till exempel i form av drama. Barnen får också möjlighet att vara med och samla in pengar till ett hjälpprojekt, för närvarande samlar vi in pengar till Romska barn som bor i Serbien.

Oftast samlas vi sedan i smågrupper för mer samtal, lek och pyssel.

Vid frågor kontakta:
Gabriella Haglund