Barnkörer

Skratt

Musik och körlek för barn i åldrarna 4-6 år (till och med förskoleklass). Vi varierar mellan sång, lek och rörelse.

Övning; Onsdagar kl 17.30- ca 18.00 i konferensrummet.

Höstterminen startar Onsdag 5 september. Vi har uppehåll under skollov och klämdagar.

Under höstterminen är barnkören inställd Onsdag 31 oktober.

Terminen avslutas i samband med Familjegudstjänsten Söndag 9 december kl 11.00.

Bubbel

En barnkör för barn i årskurs 1-3 (även äldre barn är välkomna att vara med). Här sjunger vi mycket och får även möjlighet att sjunga på scen med fullt komp.

Övning; Onsdagar kl 17.30- ca 18.00 i kapellet.

Höstterminen startar Onsdag 5 september. Vi har uppehåll under skollov och klämdagar.

Under höstterminen är barnkören inställd Onsdag 12 september samt Onsdag 31 oktober.

Terminen avslutas i samband med julkonserten ”När julen kommer till stan” Lördag 15 december kl 18.00.

HOPE

Kör för ungdomar 10-16 år.

Övning; Onsdagar kl 18-19 i Lugnetkyrkan.

Terminen avslutas i samband med Julkonserten ”När julen kommer till stan” Lördag 15 december kl 18.00.

Vid frågor kontakta:
Gabriella Haglund