Barnkörer

Skratt

Musik och körlek för barn i åldrarna 4-6 år (till och med förskoleklass). Vi varierar mellan sång, lek och rörelse.

Övning; Onsdagar kl 17.30- ca 18.00 i konferensrummet.

Vårterminen startar Onsdag 23 januari Vi har uppehåll under skollov och klämdagar.

Under vårterminen är barnkören inställd Onsdag 27 februari, Onsdag 24 april och Onsdag 1 maj.

Terminen avslutas i samband med Familjegudstjänsten Söndag 26 maj kl 11.00.

Bubbel

En barnkör för barn i årskurs 1-3 (även äldre barn är välkomna att vara med). Här sjunger vi mycket och får även möjlighet att sjunga på scen med fullt komp.

Övning; Onsdagar kl 17.30- ca 18.00 i kapellet.

Vårterminen startar Onsdag 23 januari. Vi har uppehåll under skollov och klämdagar.

Under vårterminen är barnkören inställd Onsdag 27 februari, Onsdag 24 april och Onsdag 1 maj.

Terminen avslutas i samband med Familjegudstjänsten Söndag 26 maj kl 11.00.

HOPE

Kör för ungdomar 10-16 år.

Övning; Onsdagar kl 18-19 i Lugnetkyrkan.

Terminen avslutas i samband med Familjegudstjänsten Söndag 26 maj kl 11.00.

Vid frågor kontakta:
Gabriella Haglund