Nyhetsbrev v 19

Nyhetsbrev

När lärjungarna gick upp till den övre salen efter Jesu himmelsfärd satte de sig och väntade i bön på den hjälpare som Jesus lovat dem, den hjälpare som sedan kom 10 dagar senare på pingstdagen och som vi nu får leva tillsammans med.
Som ett led i att fördjupa årets mål om bön och Andens ledning bjuder vi nu in till bönepromenader 10-19 maj som avslutas med pingstdagsgudstjänsten den 20 maj.Varje dag är det planerat för tre olika promenader så kom och var med, skriv upp dig på en eller flera promenader och betjäna vår stad med bön!
Här finns information om bönepromenader.
Här kan du anmäla dig och din husgrupp.

Händer i Lugnetkyrkan…

Onsdag 9 maj
13.00 Middagsbön
17.30 Barnkörerna Skratt och Bubbel.
18.00 Kören HOPE

Fredag 11 maj
OBS! Öppen förskola stängd!
19.00 Passion – ALIVE-förberedelser

Lördag 12 maj
10.00-12.00 På lördag gör vi en utflykt med ett härligt gäng från Svenskafé. Vi är ungefär 50 personer anmälda.

ALIVE – Be Brave
Lördagen den 12 maj är succén tillbaka! 19.00 – 00.00 bjuder våra ungdomar Faluns ungdomar på en hejdundrande festival med aktiviteter, show, livescen, kafé och praisekonsert under namnet ALIVE! I år har vi temat Be Brave. Bjud in ungdomar runt omkring dig och om du vill hjälpa till är du otroligt välkommen att höra av dig till Einar Ingemarsson eller David Lindé.

Söndag 13 maj
10.15 Bön inför gudstjänsten
11.00 Gudstjänst. Tema; “Ankrad i Tillbedjan och Bön”. Nattvard.
18.00 Bön och tillbedjan

På  gång i Lugnetkyrkan

Fredag 18 maj
19-20 Dopskola del I  (vi förbereder för dop söndag 10 juni)

Söndag 27 maj

Torsdag 7 juni

Läger
16-17 juni Kids camp på Dalagården (för dig som ska börja i förskoleklass – åk 2)
28 juni – 1 juli JC läger på Dalagården (åk 3-6)
4 juli – 8 juli Ungdomsläger på Dalagården
Anmälan på www.dalagarden.se

Söndagarnas predikningar finns nu att lyssna och se på:
Lugnetkyrkan.se/media

Länk för livestreaming av söndagens gudstjänst på Youtube
Nu kan du streama söndagens gudstjänst direkt via:
Om du inte har länken så kan du söka på live@lugnetkyrkan.se i Youtube. Du kan även prenumerera på kanalen så dyker det automatiskt upp en påminnelse när vi går live på Gudstjänsten.

PMU second hand
Besök gärna PMU- second hand butiken på Ingarvet.
Öppet tisdagar 14.00-18.00 och lördagar 10.00-14.00.

//Expeditionen, Lugnetkyrkan

|  Kategori: Nyheter